top of page
  • Foto van schrijverTULP Jewelry Boutique | Maastricht

Het GALILEO uurwerk.

Het Galileo horloge van TULP sieraden is een uniek en elegant horloge ontworpen door mijzelf, TULP sieraden ontwerper Philippe Disse. Het horloge werd gelanceerd in 2016 en heeft sindsdien vier modellen: Cosmo d'Oro, Stella Observa, Atmosphere en de Eclipse. Elk model straalt een klassieke uitstraling uit, maar heeft ook een eigentijdse allure. De Galileo horloges zijn exclusief verkrijgbaar bij de TULP Boutique in Maastricht.

Het Galileo horloge is ontworpen met elegantie en minimalisme in gedachten. Het horloge heeft een dunne behuizing en is afgewerkt met hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Het unieke kenmerk van het horloge is de enkele wijzer, die verwijst naar de oorspronkelijke 'één wijzer klok'. Deze wijzer zorgt voor een rustig en verfijnd uiterlijk.


De inspiratie voor het Galileo horloge komt dus voort uit de 'één wijzer klok' die ik erfde van mijn grootmoeder, een lantaarnklok uit 1743. Deze klok was niet alleen een erfstuk, maar ook een symbool van de tijdloze elegantie en vakmanschap. Ik wilde deze erfenis eren en een horloge creëren dat zowel klassiek als eigentijds zou zijn.


Het Galileo thema verwijst naar de beroemde astronoom Galileo Galilei, die bekend stond om zijn baanbrekende ontdekkingen in de astronomie. Het horloge symboliseert de verkenning van het universum en weerspiegelt dit in de esthetiek van de wijzerplaat. De sterrenhemel op de wijzerplaat creëert een gevoel van verwondering en verbeeldingskracht.


De Galileo horloges zijn exclusief verkrijgbaar bij de TULP Boutique in Maastricht. De prijzen van de Galileo horloges variëren tussen € 549 en € 649, afhankelijk van het model en de gekozen opties.

Bezoek de officiële website van Galileo Watches op www.galileowatches.com om meer te ontdekken over het Galileo horloge en de mogelijkheden die het biedt.

Kom langs bij TULP Boutique in Maastricht en ervaar de luxueuze uitstraling zelf.


Klik HIER mocht u meer vragen hebben over de GALILEO uurwerken.
15 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page